Кан вади 97-г. 7-часов филм за Наполеон

Легенда, известна на кинофилите по целия свят, основно...

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

Шакил О’Нийл избухна в сълзи в ефир

отпечатай новината

29.01.2020 14:10 | Видян 1544 пъти

Шакил О’Нийл избухна в сълзи в ефир

Шакил О’Нийл се разплака в ефир, докато си спомняше за моментите с Коби Брайънт, в специално предаване на TNT в памет на легендата.

„Отдавна не съм чувствал толкова силна болка. Ние винаги ще бъдем заедно след това, което постигнахме. Хората питат за отношенията ни и аз им казвам, че те са същите като между мен и Чарлз (Баркли). Става въпрос за сблъсък на силни личности, но уважението винаги присъства, а и победите са над всичко“ заяви развълнуваният Шак.

Заедно с него в средата на залата присъстваха още Баркли, Дуейн Уейд, Кени Смит, Реджи Милър, Джери Уест и водещия Ърни Джонсън.

„Фактът, че няма да можем да се шегуваме при приемането му в Залата на Славата, това, че той няма да може да каже – „Хей, имам 5 титли, а ти само 4“, както и да си говорим, че ако бяхме останали заедно, щяхме да спечелим 10 … това са неща, които не можеш да върнеш, а толкова силно бих искал да се случат отново. Все не мога да повярвам“ добави О’Нийл.

„Това е най-тъжният ден в живота ми“ допълни легендата Джери Уест, който привлече Брайънт в Лейкърс в нощта на Драфта през 1996-а. „Загубих брати си в Корея и мога да сравня преживяването сега само с това. Имах специални отношения с Коби. Водихме страхотни разговори, за които никой не знае“ добави той.

„Мисля, че продължавам да бъда в шок и едва сега започвам да осъзнавам, че това е истина. Все още съм разтърсен и потресен“ каза Дуейн Уейд.

Източник: Гол.бг

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !