Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия първа приятелка с дъщерята на Башур

отпечатай новината

29.01.2020 15:54 | Видян 2230 пъти

Емилия първа приятелка с дъщерята на Башур

Фолк певицата Емилия отглежда не две, а три деца.

Звездата на лекия жанр се грижи както за своите биологични наследници, така и за дъщерята на Жорж Башур - София. Тийнейджърката е от първия брак на бизнесмена с рускинята Екатерина, която е майка и на трагично загиналия му син Феди. През 2018 момчето почина след тежка катастрофа на магистрала Тракия.

Допреди инцидента София живееше в чужбина с майка си. След трагедията обаче тя се върна в България и прекарва повече време с баща си и новото му семейство. Мнозина предполагаха, че момичето не е в добри отношения с Емилия и трудно приема връзката й с Башур. Истината обаче е съвсем различна. Всъщност Емилия и доведената й дъщеря се разбират толкова добре, че са дори първи приятелки.

Малко преди Коледа фолк певицата си направи празнична фотосесия със сина си Иван и малката си дъщеря като на кадрите присъства и тийнейджърката. От снимките се вижда, че София се разбира както с фолк звездата, така и с двете й деца от Коко Динев, с които живее. Тийнейджърката е присъствала и на фотосесията за календара на Емилия. За нея е имало специално подготвен тоалет, както и фризьор и гримьор, тъй като е позирала за няколко кадъра.

На някои от тях присъства и Мира, дъщерята на Емилия и Коко Динев. Съвсем логично, най-щастлив от топлите отношения е мъжът на Емилия Жорж Башур. Преди трагедията с Феди дъщеря му и певицата се познавали, но не били толкова близки. Ужасният инцидент ги сплотил. Самата Емилия положила огромни усилия да успокои момичето в трудния момчент и да се опита по някакъв начин да намали болката от случилото се. За да разсейва лошите мисли, Емилия започнала да води София със себе си на различни ангажименти.

Бившата жена на Башур нямала нищо против това. Жорж Башур пък е успял да спечели сърцата на децата на Емилия Иван и Мира, узна Галерия.     


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !