Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Балет – тайната за перфектна фигура на Селин Дион

отпечатай новината

01.02.2020 09:09 | Видян 1135 пъти

Балет – тайната за перфектна фигура на Селин Дион

Подобно на Адел, която отслабна драстично, миналата година Селин Дион притесни много от феновете си. Нейни снимки, на които изглежда изключително слаба, бяха публикувани в социалните мрежи, където веднага я обявиха за анорексичка. Въпреки писанията в интернет, звездата бе категорична, че е здрава и нищо лошо не се е случило.

„Хората казват, че съм ужасно слаба, но аз работя много и исках промяна“, споделя певицата, която за закуска яде само един кроасан и пие еспресо.

Скелет - това е едно от най-често срещаните определения за певицата в Instagram, Twitter и Facebook, което предизвика гневната ѝ реакция. През септември 2019-а тя коментира темата за отслабването си пред „Entertainment Tonight“:
„Намирате ли нещо лошо в моето тяло? Аз ходя на балет. Правя много упражнения за разтягане. Това ми помага да постигна баланс между ума, тялото и душата си“.

По думите ѝ, когато е била на 12, тя е имала по-пухкаво лице, защото си е похапвала повече, но иначе винаги е била слабичка.

Наскоро Селин Дион сподели кратко видео в Instagram, с което показва как се разтяга като истинска балерина и без проблем прави шпагат.

Точно преди 4 години певицата загуби най-близкия си човек – съпруга ѝ. Рене Анджелил почина след като няколко години се лекуваше от рак на гърлото. Неговата смърт е основната причина за рязката ѝ промяна – не само във външния ѝ вид, но и в отношенията с хората.

За да превъзмогне по-лесно смъртта му, Дион започва да ходи на балет. В началото по-скоро запълва свободното си време, но после бързо открива, че това ѝ помага да се освободи по-лесно от болката и напрежението.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !