Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Калканджиева е 1-ви гост на МЕГЗ?

отпечатай новината

04.02.2020 13:07 | Видян 1459 пъти

Калканджиева е 1-ви гост на МЕГЗ?

В сряда започва новият проект на МЕГЗ - МАСКАТА. Оказа се, че Каканашева е толкова сигурна за старта му, защото е подготвила тежката артилерия.  Въпреки, че дизайнерката в нетипичен за нея стил, крие всичко относно проекта, запознати твърдят, че в шоуто ще има жена, с която МЕГЗ е в много тежки отношения и ще се изяснят за проблема си е ефир.

Затова намеква и част от поста на Каканашева в социалните мрежи “ има истории, които не могат да бъдат забравени докато не ги изречеш на глас”.

Предполага се, че срещу МЕГЗ ще застане най-голямата ѝ врагиня в публичното пространство - Жени Калканджиева. След огромния скандал двете все още не са се срещали очи в очи пред камери и имат много какво да си кажат. А напрежението по между им е взривоопасно, защото тлее още от преди 7 години когато Каканашева прохождаше в телевизионния ефир на “Къртицата”.

Други пък се кълнат, че МЕГЗ е навила бившата съпруга на бизнесмена Рончев - Зорница Илиева да застане пред камерата ѝ. Тази хипотеза се свързва с думите на МЕГЗ “Има тайни, които будят срам дори след избора на нов път”. Каканашева ще остави Зорница Илиева да разкрие душата си и ще сблъска гледните точки на “бившата съпруга” и “любовта”.

Експерти в тв средите, пък коментираха: “Звучи интересно някой най-после да изкара Карбовски от зоната му на комфорт. МЕГЗ определено ще заложи на емоции и искреност, това са силните ѝ страни. Няма опитът да победи Карбовски по друг начин. Затова единственият ѝ умен ход би бил да даде нещо, което той не притежава”. 

Източник: Hot Arena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !