Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Синовете на Ивайло Захариев харесват новата му

отпечатай новината

04.02.2020 13:37 | Видян 2355 пъти

Синовете на Ивайло Захариев харесват новата му

Децата на Ивайло Захариев приемат новата му половинка. Синовете на актьора Дамян и Филип одобряват връзката му с красивата Станислава.

Блондинката и Захариев вече живеят под един покрив. Те са заедно едва от няколко месеца, но любовта им е силна. Хлапетата на актьора редовно посещават татко си в новия му дом. Дамян и Филип харесват избраницата му.

Те дори са прекарали Коледа заедно с баща си и Станислава, която се е постарала да им купи мечтаните подаръци и да ги остави под елхата. Станислава, също като Ивайло, има един неуспешен брак зад гърба си. От бившия си тя има момиче, което е на годините на децата на Захариев.

Детето на Станислава живее с нея и Ивайло, за той се грижи за него като за свое собствено. Когато блондинката е заета, той кара и прибира момиченцето от детска градина.

Станислава и Ивайло се запознават в края на 2018 година покрай общ проект. Хубавицата, родена в Асеновград, е създател на "Бебеносещ календар", в който популярни личности позират за снимки с децата си, а средствата от продажбите се дават за благотворителност. Заради нея, актьорът се раздели със съпругата си Миряна.

Двамата бяха женени в продължение на 7 години. Неведнъж са споделяли, че не са имали интимни отношения преди брака, а първата им целувка е била пред олтара, пише България днес.              

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !