Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ирина Шейк и Брадли Купър позираха заедно

отпечатай новината

04.02.2020 14:28 | Видян 1649 пъти

Ирина Шейк и Брадли Купър позираха заедно

Явно има такова нещо като приятелство след раздяла.

Брадли Купър и Ирина Шейк показаха на света, че нямат лоши чувства един към друг и дори се наслаждават на компанията си. Звездите се разделиха преди седем месеца, но са успели да запазят близките си отношения.

Актьорът и супермоделът се засякоха на партито след наградите БАФТА, организирано от британския клон на списание „Vogue“ и „Tiffany & Co“. Събитието събра на едно място целия звезден елит, а именно Шейк беше негова водеща заедно с главния редактор на „Vogue“ Едуард Енинфъл и актьорите Риз Ахмед и Чарлийз Терон.

Срещата между Ирина и Брадли беше документирана и от фотографите на купона, а снимките показват, че краят на една връзка не означава и край на едно приятелство. Бившите партньори позираха с огромни усмивки до Едуард Енифъл, което накара потребителите в социалните мрежи да започнат да разпространяват слухове за подновяване на отношенията между актьора и супермодела.

За съжаление на многобройните им фенове, засега нито Купър, нито Шейк мислят в подобна насока. В скорошно интервю за британския „Vogue“, моделът заяви, че е била наистина щастлива да срещне актьора, но отношенията им вече са само приятелски.

„Животът след Брадли наистина ми помогна да разбера някои неща. Мисля, че във всяка една връзка ти показваш най-лошото и най-доброто от себе си – такава е човешката природа“, каза Ирина пред списанието.

Тя добави, че все още се учи как да бъде самотна майка, но без Купър успява да преоткрие и нови аспекти от живота.

Ирина Шейк и Брадли Купър бяха заедно четири години, но прекратиха връзката си през 2019 година. Двамата имат и дъщеря – 2-годишната Леа Купър. Според официалното съобщение от двойката, отношенията им са били разклатени заради натоварените им графици.

Дали двамата ще се съберат отново остава да разберем и засега ще трябва да се задоволим само със снимката от събитието на „Vogue“. А още снимки от партито може да видите в нашата галерия.

Източник: Tialoto.bg

Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !