Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мадона на съд заради закъснели концерти

отпечатай новината

05.02.2020 10:58 | Видян 1021 пъти

Мадона на съд заради закъснели концерти

Два иска са подадени срещу поп кралицата Мадона заради големите закъснения на концертите й. И не става дума за отменените й участия в последния момент в Лондон преди дни, а за нейни спектакли отвъд Океана, с които стартира турнето й Madam X в края на 2019 г.

Антонио Велота и Андрю Панос искат парите, които са дали за билети да им бъдат върнати по съдебен ред след като участията на мадона на 21 септември и 1 октомври в Хауърд Гилман Опера Хаус в Бруклин започнали не в 20:30 часа, както било обявено, а в 23:30 ч едното и в 22:40 другото, като продължили час след полунощ. Двамата твърдят, че това провалило вечерта им и ги вкарало в допълнителни разходи след като дали по 300 долара за билет. Двамата са завели дело не само срещу певицата, но и срещу организаторите, с обвинения във фалшива реклама и неизпълнение на договора.

Припомняме, че неотдавна мъж от Флорида заведе дело със същите оплаквания, а само преди дни Кралицата отмени няколко свои участия в британската столица заради травма и защото трябва да си дава по-голяма почивка между концертите.

Докато феновете й се гневят, Мадона реши да направи изкушаваща оферта на принц Хари и Меган Маркъл. „В Канада е толкова скучно. Мога да ви предложа моя апартамент в Сентрал Парк Уест. Има две спални и най-добрата гледка към Манхатън“, казва изпълнителката на Like a Virgin във видео в социалните мрежи, заснето в гримьорната й.

Припомняме, че преди години жителите на сградата в Ню Йорк, в която Мадона вече притежаваше един мезонет от средата на 80-те не дадоха съгласието си тя да си купи съседното празно жилище, за да се разшири, а изпълнителката започна дела срещу тях. В последствие се сдоби с желания имот и най-вероятно това е апартаментът, който предлага на Хари и Меган.

Източник: Monitor
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !