Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жокера тръгва на световно турне с концерт

отпечатай новината

05.02.2020 11:14 | Видян 1015 пъти

Жокера тръгва на световно турне с концерт

„Жокера“ ще се присъедини към списъка от филмови продукции, които гъделичкат сетивата и на заклетите меломани с прожекции в концерт. Лентата, режисирана от Тод Филипс, бетонира статуса си на най-добрата в музикално отношение продукция за отминалата година.

Доказателство за това са наградите „Златен глобус“ и БАФТА, с които се окичи композиторката Хилдур Гуднадотир за най-добър саундтрак. В същата категория „Жокера“ ще се бори и за „Оскар“.

Последният филм на Хоакин Финикс ще бъде излъчен в концерт за първи път в Лондон. Това ще се случи на 30 април, а диригент ще бъде Джеф Атмаиян. След премиерата пък „Жокера“ в концерт ще се отправи на световно турне, а останалите дати ще бъдат обявени по-късно. Това, което се знае към момента, е, че Европа ще получи първа възможността да се наслади на събитието.

Развълнувана съм да видя и чуя „Жокера“ на кино с оркестър на живо. Когато записахме музиката, оркестърът допринесе с много дълбочина и детайлно внимание към изпълненията и ние буквално оставахме без дъх по време на по-голямата част от записите.

"Щастлива съм, че ще можем да го направим още веднъж така, че да може и публиката да го усети“, коментира Гуднадотир, която е още носител на „Грами“ и „Еми“ за работата си по сериала „Чернобил“.

„Това е чудесен начин за публиката да се потопи в саундтрака на Хилдур Гуднадотир, докато става свидетел как Хоакин Финикс се губи в лудостта на Артър“, коментира и режисьорът Тод Филипс.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !