Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Оскар 2020: Очаквайте екстравагантна мода на червения килим

отпечатай новината

06.02.2020 17:14 | Видян 3228 пъти

Оскар 2020: Очаквайте екстравагантна мода на червения килим

Тази неделя ще се проведе най-бляскавата филмова церемония. Наградите „Оскар“ ще бъдат раздадени в Долби Тиатър в Лос Анджелис, а киноманите с нетърпение очакват големите победители.

Лентата на Тод Филипс „Жокер“ води с 11 номинации, а Хоакин Финикс е гласен за победител в категорията „Най-добър актьор в главна роля“. Рене Зелуегър най-вероятно ще вземе статуетка за ролята си на Джуди Гарланд.

Преди това обаче звездите ще минат по червения килим, където ще позират пред десетки обективи, а тоалетите им ще бъдат обсъждани от модните критици. Погледите ще бъдат насочени към Чарлийз Терон, Марго Роби, Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Никол Кидман и много други актьори.

И тъй като остават само няколко дни до голямото събитие, започнаха всякакви залози за това какво може да очакваме от церемонията. И докато някои се питат кой ще грабне златната статуетка, то други се чудят какви тоалети ще изберат звездите.

Много от тях често носят рокли и бижута, които струват хиляди, а понякога и милиони долари. Разбира се, в екипа на звездите има опитни стилисти, които започват подготовката още месеци преди наградите „Оскар“. Често дизайнери се свързват със стилистите на звездите, за да ги помолят да работят с тях.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !