Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Наум Шопов: Ваксинирайте си децата

отпечатай новината

10.02.2020 10:23 | Видян 1529 пъти

Наум Шопов: Ваксинирайте си децата

“Ваксините, не случайно, са нещо задължително. Ваксините са сред много основните причини, заради които се е увеличила продължителността на живота в последните петдесетина година. Ваксинирайте си децата!“, призова Наум Шопов младши, който стана любимец на българите от сериала „Откраднат живот“ и е дипломиран лекар.
 

Мнението си младият татко сподели в youtube влога си, като допълни:

“Чухме за родители, които си вадят фалшиви бележки на децата, че са ваксинирани. Това е престъпление! Ваксинирането не е въпрос на избор краен и категоричен е той.

Във видеото, заедно с половинката си Теа Минкова отговарят на въпроси на фенове, които ги разпитваха за какво ли не – от предстоящата им сватба, през начини да спечелиш от социални мрежи, до страстта към скоростта на младия лекар. Но темата с ваксините при децата получи най-категорична реакция от Шопов, който обясни позицията си с:

„Има хора, които не могат да бъдат ваксинирани. За тях е много важно всички останали да са, защото има едно нещо, което се казва стаден имунитет. Когато всички са ваксинирани, няма от къде да се заразиш“.

Двамата с годеницата си обсъдиха публично и работата си като инфлуенсъри и как се печели от това у нас. „Реклами в youtube къща не хранят“, шеговито казаха младите родители. Те уточниха, че платформата за видео споделяне плаща различна ставка в различни части от света:

„Докато в Америка за 1000 гледания може да вземеш 10, 12 дори 15 долара, в България за 1000 гледания получаваш 1,20 долара“, говориха конкретно те. Оказа се, че вече имат достатъчно последователи да покриват месечните си разходи като абонаменти за музиката, която използват например, но още не могат да възвърнат първоначалната инвестиция с тези отчисления. Правят го с рекламно позициониране, но са категорични, че представят само продукти, които харесват и са отхвърлили много предложения за реклама на неща, които не са им по вкуса.

Теа и Наум споделиха, че планират тази година най-накрая да се оженят.

„Ще го съчетаем с голям празник“, каза Шопов, а половинката му допълни, че няма да правят банкети за по 300 души, а ще го отбележат с близки и роднини, предава Монитор.

Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !