Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Анистън отново срещу Джоли: Но не за вниманието на Пит

отпечатай новината

10.02.2020 16:22 | Видян 2135 пъти

Анистън отново срещу Джоли: Но не за вниманието на Пит

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли никога не са били приятелки. Причините са очевидни. Ето че се налага двете отново да застанат една срещу друга, съперничейки си за определено внимание и това не е на бившия им съпруг Брад Пит.

Оказва се, че двете актриси искат да се сприятелят с херцогинята на Съсекс, която е и тяхна бивша колежка – Меган Маркъл. Според източник, близък до звездите, Анистън и Джоли се готвят да се срещнат с Меган и Хари, докато те са в Лос Анджелис.

„И Джен, и Анджи искат да прекарат време с Меган и Хари, когато те са в Лос Анджелис. Това означава, че фактически те отново са конкурентки. Те искат да се отстранят една друга. Холивуд иска да е приятел с херцозите и така не е удивително, че Джен и Анджи искат да направят това преди всички останали“, разказва източникът пред „Heat World“.

За плановете на принц Хари и Меган Маркъл да стигнат до Лос Анджелис стана ясно преди седмица. Съпрузите вече търсят дом и замислят всички подробности за безопасността, която за тях е на първо място. Съседите на херцозите в Канада ги защитават, но как ще постъпят жителите на Лос Анджелис, е сложно да се предвиди, отбелязва още изданието.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !