Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Гала правила секс на публично място

Гала е правила секс на публично място. Това стана ясно...

Адел впечатли на няколко партита след Оскарите

отпечатай новината

11.02.2020 14:43 | Видян 1220 пъти

 Адел впечатли на няколко партита след Оскарите

Наградите „Оскар“ са мястото, на което можете да видите звезди от световна класа. Събрани на едно място бяха имена като Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Чарлийз Терон, Марго Роби и още много други.

След бляскавата церемония, която се проведе на 9 февруари в Лос Анджелис, всички те се разпръснаха по различни партита, където да отпразнуват победата си или пък да удавят мъката от загубата. На такива събития обаче присъстват и звезди, които не са били на наградите „Оскар“, но пък са достатъчно известни, за да получат достъп до подобни партита.

Една от тях беше Адел, която се появи изненадващо на няколко купона в разгара на вечерта. Според E!News, изпълнителката е била на празненство, организирано от импресариото Гай Осеари и Мадона. Източници, които са били също вътре, споделят, че Адел отново е успяла да впечатли с визия.
„Тя е отслабнала още повече. Всички се чудеха дали това наистина е тя“.

Звездата е била облечена със златна рокля с пискюли. „С грима и прическата, които беше избрала, беше в стил от 60-те. Изглеждаше невероятно“, добавя вътрешният човек пред E!News. Това обаче е било само началото на вечерта за Адел.

След първото си гостуване тя е избрала да посети и партито на Бионсе и Джей Зи. Оттам дори имаме снимка, която потвърждава изненадващото гостуване на Адел. Полската телевизионна водеща Кинга Русин е успяла да се снима с изпълнителката и публикува снимката в Инстаграм.

Тя споделя, че е говорила с Адел за обувки и че звездата най-вероятно е изгубила около 30 кг. Русин твърди, че гостите на частното парти са били доста избрани и само 200 души са имали достъп до него.

Сред тях са били Риана, Брадли Купър, Леонардо ди Каприо, кланът Кардашян, Чарлийз Терон, Лана дел Рей, Тайка Уайтити, Марго Роби, Адриана Лима, Тимъти Шаламе, Рийз Уидърспун и още много други.

За съжаление, няма как да видим снимки от партито, тъй като Бионсе и Джей Зи са забранили на своите гости да използват телефони. Кинга Русин някак си успява да заобиколи този закон. Надяваме се, че това ще е само началото на светските изяви на Адел. Само преди няколко седмици нейният мениджър сподели, че съвсем скоро изпълнителката ще издаде нов албум. Повече подробности около събитието обаче не се съобщават.

 
Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !