Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Българин гощавал Джейсън Стейтъм в Hell’s Kitchen

отпечатай новината

12.02.2020 14:42 | Видян 1313 пъти

Българин гощавал Джейсън Стейтъм в Hell’s Kitchen

Българин може да се похвали, че е гощавал звезди от ранга на актьора Джейсън Стейтъм, както и целия футболен отбор на Манчестър Юнайтед. С ястията си е впечатлявал и родни знаменитости, като ракета №1 Григор Димитров.

Той е шеф готвач в един от елитните хотели от веригата Джумейра в Лондон.

„Монитор“ научи, че кулинарният експерт е израснал в дом за сираци и готви от 12-годишен. Обича да експерементира и мечтае да стане най-известният готвач в света, както и да получи шанс да предава уменията си на други ентусиасти. Харесва най-много българската кухня, но се увлича още по индийска и испанска.

Мъжът, чието име засега се пази в тайна, е един от 18-те участници в новия сезон на надпреварата Hell’s Kitchen. Той се е явил на кастинг заедно с близо 1500 кандидати, повечето от които са се реализирали в чужбина.

“Монитор“ научи още, че на въпроса като какъв зрителите ще го видят в предаването, той отговаря „лидер“.

За чек от 100 000 лв и договор за работа в ресторанта на шеф Виктор Ангелов ще се борят още главен готвач на 5-звезден круизен кораб, няколко носители на награди от престижни кулинарни конкурси, шеф във френски ресторант със звезда Мишлен и други.

От екипа на шоуто издават, че прага на Кухнята на Ада този път ще прекрачат готвачи със завидни външни характеристики. Средната възраст на мъжкия отбор е 30 години, като най-младият участник е на 24. При дамите средната възраст е 35 години.

„За мен Hell’s Kitchen не е шоу.

Това е място, където всеки кулинар може да заяви и да отстоява себе си.

Практиката през изминалите две години доказа, че поне първите трима от финалистите задължително се реализират по най-добрия начин.“, коментира шеф Ангелов.

Припомняме, че новият сезон на Hell’s Kitchen ще се завърти под мотото „Емоции под налягане“. Актуалната порция епизоди стартира на 25 февруари в 21 ч по Нова тв.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !