ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Дженифър Анистън – секси на 51

отпечатай новината

12.02.2020 16:50 | Видян 2464 пъти

 Дженифър Анистън – секси на 51

Четири часа и шест минути. Толкова отне на Дженифър Анистън да се сдобие с 1 млн. последователи в Инстаграм. Актрисата постигна завидния рекорд миналата есен, когато реши да се присъедини към социалната мрежа и за малко дори я „счупи“.

Първата ѝ снимка също не беше за подценяване. Анистън сподели кадър от вечеря, на която е с всички свои колеги от „Приятели“. Това успя да върне феновете няколко години назад, за да се потопят отново в атмосферата на любимото си шоу.

На 11 февруари Дженифър навърши 51 години. Въпреки че често Холивуд е смятан за студен свят, в който няма място за приятели, поздравленията към Анистън заваляха с настъпването на новия ден. Актрисата получи пожелания в социалните мрежи от колежките си Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Рийз Уидъспун и дори бившия си съпруг Джъстин Теру.

С толкова много години в шоубизнеса, Анистън със сигурност е оставила отпечатък върху хората, с които е работила. Тя започва кариерата си като Рейчъл в „Приятели“ през 1994 година. Успява да се превърне в модна икона за тогавашните момичета, които следят с внимание следващия ход на актрисата.

Така на хоризонта се появява една иконична къса прическа, с която Рейчъл се показва в един от сезоните на сериала. Само за миг светът вече се е приспособил към стила на героинята и фризьорите започват да получават само една молба – искам къса прическа като на Рейчъл.

По-късно Анистън признава, че всъщност това е било огромна грешка. Истината е, че тя не е искала косата ѝ да е толкова къса, но нещо се е объркало в салона и актрисата е била поставена пред свършен факт.

Добила голяма известност с „Приятели“, Дженифър се пренася и на големия екран, където участва във филми като „Along Came Polly“, „The Break-Up“, „The Good Girl“, „Bruce Almighty“, „Marley & Me“ и още много други.

Дълго време актрисата се подвизаваше в киното, но през 2020 се завърна към телевизионните проекти. Феновете ѝ успяха да я видят в сериала „The Morning Show“, където си партнираше със Стив Карел и Рийз Уидърспун. Анистън дори получи номинация за „Златен глобус“ за превъплъщението си във водещата Алекс Леви.

Сега Дженифър застава пред Сандра Бълок за едно интервю, което излиза точно на рождения ѝ ден.

Още в началото на разговора става ясно, че двете се запознават на церемонията на „Златен глобус“ през 90-те години. Те са представени една на друга от Тейт Донаван, с когото и двете имат връзка. Бълок се среща с него от 1990 до 1994 година, а Анистън започва взаимоотношенията си с актьора само година по-късно и са заедно до 1998-а.
„Явно си има тип. Талантлива. Забавна. Мила. С перспектива. Благородна“, казва Бълок.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !