Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Бойко Кръстанов показа гаджето си

отпечатай новината

13.02.2020 15:23 | Видян 2091 пъти

Бойко Кръстанов показа гаджето си

Актьорът Бойко Кръстанов показа гаджето си - Виттория Николова, по време на премиерата на новия български сериал "Съни бийч".

Хубавицата не само, че придружи любимия си на официалната премиера, ами се оказа, че и самата тя има роля в лентата и играе бивша изгора на Кръстанов. Виттория също е актриса, а двамата с Бойко са заедно от няколко години. Досега обаче не бяха се появявали заедно на светско събитие. Влюбените бяха повече от елегантни като Кръстанов беше заложил на черен костюм и риза, а половинката му блестеше с черна пайетена рокля.

В лентата участват още Иво Аръков, Явор Бахаров, Лидия Инджова и други. Над 300 специални гости гледаха преди всички първите два епизода от продукцията на бТВ и "Междинна станция". Сериалът пренася зрителите в пъстрия свят на Слънчев бряг и повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес.

Със свежия си хумор поредицата следи съдбата на група приятели, които се опитват да променят съдбата си в епицентъра на купона и хаоса. "За нас това беше нещо ново, защото за първи път правим филм и то сериал. Много по-различно е от риалити формат", коментираха пред Телеграф продуцентите Иван и Андрей.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !