Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Дуейн Уейд става момиче

отпечатай новината

13.02.2020 16:43 | Видян 1061 пъти

Синът на Дуейн Уейд става момиче

Семейството на баскетболиста Дуейн Уейд представи на света своята дъщеря Зая. Във вторник съпругата на спортиста Габриел Юниън публикува видео в социалната мрежа Инстаграм, на което се вижда 12-годишният ѝ син Зион, който вече се приема като момиче и иска да бъде наричан Зая.

Във видеото Зая обяснява на баща си, че е важно хората да се приемат такива, каквито се чувстват и да не се срамуват от себе си. „Какъв е смисълът да живеем на този свят, ако постоянно се опитваш да си някой друг...“, казва детето.

Момичето добавя, че понякога е доста трудно да се опълчиш на тези, които те тормозят, но в края на деня е важно да можеш да се погледнеш в огледалото и да кажеш „здравей“ на истинското си Аз.
„Запознайте се със Зая. Тя е мила, умна и състрадателна и ние сме много горди с нея“, пише Юниън под видеото.

В друг пост, майката благодари на всички, които са изпратили своята подкрепа и са снабдили семейството с информация относно трансформацията, през която Зая ще трябва да премине.

Съобщението за промяната на Зион в Зая дойде няколко дни след като Дуейн Уейд беше на гости в предаването на Елън Дедженеръс и говори за момента, когато синът му е признал истинската си същност пред семейството.
„Нашата работа като родители е да се грижим за децата си и да им дадем най-добрите отговори, които имаме. Това не се променя с различната сексуална ориентация“.

Атлетът добавя, че Зион сам е решил да бъде момиче и е поискал от семейството си да се обръщат към него с името Зая и вече да говорят в женски род. Тогава Уейд и съпругата му започват да търсят информация за трансформацията на детето си чрез различни източници.

Така се свързват с целия актьорски състав на сериала „Pose“, в който играе и Били Портър. „Искахме да получим колкото се може повече информация и да се уверим, че детето ни ще има пълната свобода да изразява себе си“, казва баскетболистът пред Елън.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !