Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Б.Т.Р. с нов клип

отпечатай новината

17.02.2020 16:04 | Видян 609 пъти

Б.Т.Р. с нов клип

Първата и единствена балада в дискографията на Б.Т.Р., създадена само за глас и пиано, вече има и свои клип. Песента е една от най-обичаните в последния им албум „Невидими стени“. Затова се сдоби и с необикновено видео, с участието на прима балерината на Софийската опера и балет Марта Петкова, предава Монитор.

Красивата грация се превъплъщава в ролята на жена птица, която вместо ръце разперва огромни черни криле под хореографията на Росен Михайлов. Наско е зад микрофона с единственото си оръжие – гласа, а Ясен Велчев от група „Те“, който работи с Б.Т.Р. над 10 години, е на рояла.

Автор на музиката и текстът на „Ела” е Славчо Николов. А режисурата на видеото е на Ивайло Марков и Боряна Николова.

Съвсем скоро Б.Т.Р. ще даде старта и на новото си Европейско турне. То ще започне на 12 март и ще продължи и през април. Припомняме, че през втората половина на миналата година Наско и компания също направиха Европейско турне с 13 дати, а преди това обиколиха страната за да представят „Невидими стени“. От албума ече излязоха два сингъла с впечатляващи видеа ала Холивуд - „Никога преди“ и „Тези дни“. От 2019 г. в учебниците по музика е включен пилотният сингъл „Моята сила“ от албума „Невидими стени“ на групата.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !