Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бащата на Тейлър Суифт се сбил с крадец

отпечатай новината

21.02.2020 16:25 | Видян 1074 пъти

 Бащата на Тейлър Суифт се сбил с крадец

Бащата на Тейлър Суифт е имал неприятна среща, когато се прибрал в дома си във Флорида. Скот Суифт се завърнал в апартамента си на 17 януари, когато намерил вътре 30-годишният Терен Хувър да тършува из стаите. Мъжът се е изкачил до 13-ия етаж, използвайки аварийната стълба на сградата.

Двамата мъже се сбили преди Хувър да избяга, твърди списание „Billboard“, позовавайки се на полицейски доклади. 30-годишният престъпник има дълго криминално досие, което включва домашно насилие чрез душене, влизане с взлом, обир, нападение с хладно оръжие, отвличане и побой.

Скот Суифт е разпознал крадеца по снимки, дадени му от полицията. Дълго време Хувър е успявал да избегне ареста, но е хванат миналата седмица и е вече с обвинение за влизане с взлом и кражба. Поставена му е гаранция от 50 хиляди долара.

Тейлър Суифт не е била с баща си по време на нападението и засега от полицията не изясняват дали Хувър нарочно е влязъл в дома им. Майката на задържания казала пред медиите, че синът ѝ се е объркал докато е търсел бившата си съпруга.

Домът на Скот Суифт се разпростира на целия 13-и етаж в сграда на Пето авеню и разполага с три спални и три бани.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !