Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Меган и Хари с предизвикателно изказване

отпечатай новината

24.02.2020 12:41 | Видян 1535 пъти

Меган и Хари с предизвикателно изказване

След обявената дата за „Мегзит“ херцозите на Съсекс подписаха официален документ, в който са обозначени основните точки по темата за излизането им от кралското семейство. Вече се знае, че на 1 април 2020 г. двамата ще са независими, а с това и ще загубят редица привилегии.

В частност, Бъкингамският дворец им забрани да използват повече бранда Sussex Royal, тъй като думата „кралски“ вече няма никакво отношение към тях. В свое изявление, отговор на това решение Хари и Меган поставиха под съмнение авторитетното решение на Елизабет Втора, отбелязва Dailymail.uk.

Херцозите на Съсекс написаха, че са приели искането на кралицата и няма да използват високите си титли за комерсиални цели. Все пак те решиха да „убодат“ кралицата като заявиха, че двамата са се отказали от името Sussex Royal – съвсем доброволно. И нито Елизабет, нито кабинетът на министрите имали юридическо право да им забранят да използват името Royal в чужбина.

Много британци намериха неуместно това изказване, дори за дързост, въпреки че кралицата винаги е показвала обичта си към своя внук принц Хари и е създала най-благоприятни условия за оттеглянето му от кралските задължения.

Всъщност отказът от името Sussex Royal е значителен финансов удар за принц Хари и Меган Маркъл, тъй като те са загубили десетки хиляди лири за регистрация на бранда, създаването на уеб сайт и откриването на страницата им в Instagram.

Под марката Sussex Royal херцозите на Съсекс планираха да продават своите нови продукти като дрехи, книги, участие в благотворителни дейности.

Меган обаче е сигурна, че нейната бизнес империя ще просъществува, независимо дали съдържа „кралски“ в името или не, отбелязва още изданието, цитирано от Tialoto.bg.

Снимка: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !