Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Вицешампион стана нападнотото в автобус момче

отпечатай новината

24.02.2020 11:30 | Видян 656 пъти

Вицешампион стана нападнотото в автобус момче

Нападнатото в автобус 404 14-годишно момче, чието име спестяваме заради близките му, стана сребърен медалист на проведеното през уикенда първенство по самбо (самоотбрана без оръжие) на страната. Случи се буквално часове след като хлапето бе обрано и бито в сърцето на София.

Позитивната новина за успеха му бе съобщена от директора на спортното училище, където се подготвя тийнейджърът Борис Борисов. Припомняме, че в петък привечер младежът е нападнат от трима около 20-годишни престъпници и, въпреки наличието на възрастни хора в автобуса, не получава защита нито от тях, нито от шофьора. Момчето, което живее само в спортния интернат, е съблечено и обрано до шушка, въпреки че не притежава почти нищо.

Обещанията на полицията най-много за 2 дни престъпниците да бъдат задържани, не се бяха оправдали до редакционното приключване на броя. Напомняме, че не обещаните 2 дни, а 2 години минаха от показния разстрел посред бял ден на производителя на Айран Балкан и близък на Цветан Цветанов в престижен столичен квартал.
Явно прескъпо закупеното видеонаблюдение в градския транспорт, което умножи по 3 цената на тикет системата, не е достатъчно за предотвратяване на подобен род битови престъпления, срещу които прокуратурата обяви война само 3 дни по-рано. И залови 20 кг арпаджик в провинцията.

Екшънът се разигра в 19 ч. в петък в автобус 404 в посока Дружба, между Подуяне и Редута, на границите на широкия център. Детето крещяло: „Обраха ме, обраха ме”.

„Може би са левскари, защото ме питаха: „Ти от ЦСКА ли си?” и аз казах „Да”. Дадоха ми яке, за да не ми е студено и се прибрах”, разказа жертвата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !