Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Майки отвърнаха на снимката на Джей Ло по бански

отпечатай новината

24.02.2020 16:48 | Видян 1350 пъти

 Майки отвърнаха на снимката на Джей Ло по бански

След зашеметяващото си представяне на Супербоул, Дженифър Лопес запали феновете със свое предизвикателство. Тя ги накара да повтарят движенията ѝ от шоуто, записвайки се в платформата TikTok. Певицата постоянно показва най-различни видеа, изпратени ѝ от нейните последователи, но дори и не подозира, че една от последните ѝ снимки ще обедини хиляди майки по света.

Миналата седмица Дженифър Лопес публикува кадър, на който е по бели бански в две части и така показа, че е в перфектна форма. Към него написа:

„Отпочинала и заредена“.

Снимката събра над 8 млн. харесвания, като много хора не пропуснаха да коментират колко добре изглежда тя. Но освен положителните отзиви, доста споделиха, че най-вероятно кадърът е обработен с фотошоп.

Освен плоския корем на звездата друго нещо прави впечатление – банята ѝ, която е перфектно подредена. И тук дойде въпросът: „Как една заета жена с пълна къща деца има достатъчно време за да я поддържа?“.

Една снимка – ново предизвикателство

Снимката на Джей Ло отприщи вълна от постове на майки, които се снимат по бански в своите бани, с което се роди предизвикателството #jlochallenge. Първа бе Мария Канг, основател на групата „No Excuses Mom“. 39-годишната жена благодари на изпълнителката за това, че я е вдъхновила да покаже своето тяло.

Канг споделя, че тя не е известна, не дава милиони, за да изглежда добре в киното, нито излиза с атлет, но въобще не ѝ пука. По думите ѝ, това че Джей Ло е качила перфектната снимка, не означава, че хиляди жени от различни размери трябва да изглеждат добре и трябва да се демотивират и да спрат да спортуват. Напротив!

Представителката на женската общност помоли своите 77 приятелки в Instagram да последват примера ѝ и да качат снимки по бански, в своята баня, независимо как изглеждат и колко разхвърляно е. По този начин тя ги насърчи да не се срамуват от телата си.

Така множество майки споделят своята лична мотивация да спортуват и да се грижат за себе си.

„След като родих две деца (едното е на 5, а другото на 2), аз бях отчаяна и демотивирана. Когато две от най-добрите ми приятелки ме помолиха да бягам с тях на маратон, аз се замислих, но си казах: защо не? Започвайки да тичам всеки ден ми помогна да открия себе си и ме нахъса“, пише жена в социалната мрежа и споделя, че е отслабнала благодарение на новото си занимание. По думите ѝ, тя едва ли ще прилича на Джей Ло, но важното е, че прави нещо за тялото си и се чувства добре в него.

Джей Ло има две деца (наскоро навършиха 12), не спира да работи усилено на сцената и тренира в залата. По думите ѝ, стриктният ѝ режим е основната причина за това тя да изглежда по този начин на 50.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !