Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Къща за продан в Шумен: Фото на деня

Мерцедес с нова мощна иновация в...

Mercedes стана първият автомобилен производител в САЩ,...

Джейсън Момоа се превърна в Ози Озбърн

отпечатай новината

25.02.2020 09:04 | Видян 1215 пъти

Джейсън Момоа се превърна в Ози Озбърн

Колко алтер егота може да има Ози Озбър? - Много! - е най-правилният отговор, особено след последния тийзър към предстоящото видео на песента Scary Little Green Men от току-що излязлия 12-ти солов албум на Принца на мрака – Ordinary Man.

В най-новото си „аз“ Ози се превръща в един от големите любимци от Холивуд и същевременно щура глава и луд фена на рока – Джейсън Момоа. Тийзърът към парчето показва как мъж, облечен в черна мантия и със сложена качулка, върви по коридор, в дъното на който има микрофон. Помага си с бастун, а по ръцете му има огромни пръстени. Логиката кара зрителя да вярва, че щом стигне до микрофона и вдигне глава ще види самия Озбърн, но не. Щом маха качулката става ясно, че това е Момоа, който демонстрира, колко в детайл е изучил движенията и поведението на 71-годишната икона на метъла.

На финала на тийзъра, актьорът, който е женен за Лиса Бонет (бившата съпруга на Лени Кравиц), се надвесва да отхапе главата на един прилеп – запазена марка на самия Ози. Едноминутното видео, изгледано близо милион пъти, кара всички фенове да са крайно нетърпеливи за излизането на клипа към Scary Little Green Men.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !