Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Децата на Кейт и принц Уилям под заплаха от коронавирус?

отпечатай новината

27.02.2020 12:33 | Видян 1509 пъти

Децата на Кейт и принц Уилям под заплаха от коронавирус?

Четирима ученици от елитното частно училище, в което учат децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, 6-годишният принц Джордж и 4-годишната принцеса Шарлот, бяха спрени да посещават уроци заради съмнения за коронавирусна инфекция. Според „The Daily Mail“ тези ученици вече са изпратени вкъщи под карантина и сега чакат резултатите от теста.

Вече поне 13 училища в Обединеното кралство са затворили вратите си заради опасения от разпространението на вируса. Основната рискова група включва британците, които наскоро се завърнаха от ски курортите в Северна Италия, както и региона Ломбардия. Те вече са под карантина.

Миналата вечер училището, в което учат децата на херцозите на Кеймбридж излезе с официално съобщение, в което казва„Ние приемаме много сериозно потенциалните рискове, свързани с разпространението на коронавирус, поради което следваме правителствените инструкции, провеждаме превантивни мерки и внимателно наблюдаваме учениците и служителите, които показват всякакви подозрителни симптоми. В момента има малко такива хора – всички те са преминали тестове и са у дома, докато не се получат резултатите.“

Училището също подчерта, че ще поддържа поверителност и няма да дава конкретни имена, ако все пак се открият случаи на коронавирус.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !