Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Наум Шопов за коронавируса: Важно е да не се изпада в паника

отпечатай новината

28.02.2020 09:30 | Видян 1872 пъти

Наум Шопов за коронавируса: Важно е да не се изпада в паника

Звездата от хитовия сериал „Откраднат живот“ Наум Шопов-младши, който може да се похвали с медицински ценз и в реалния живот, се включи в дискусиите за опасния коронавирус, предава Монитор.

"Важно е да не се изпада в паника, а да знаем какви са нещата, които трябва да правим, от какво да се пазим. И всичко ще бъде наред.

Трябва време, за да се самоограничи това заболяване.

Ако трябва да давам пример с моето семейство. Ние отменихме едно наше пътуване в Европа. Предвид фактът, че сме с новородено, преценихме, че рискът е неоправдан", заяви пред Нова ТВ той.

Междувременно актьорът обра овациите си с решението да се включи в кампания за донорство на стволови клетки. Той е провокиран от случая на Михаела Димитрова от Перник, която може да бъде спасена, ако се намери донор. Освен Шопов, в кампанията се включиха и много други хора.

„Аз разбрах за историята на това момиче от социалните мрежи. Нейни близки ми писаха във Фейсбук, разказаха ми нейната история.

Казах им, че ще споделя историята й. Но не ми се стори достатъчно.

Реших, че единственият начин, по който мога да мотивирам хората да направят каквото и да било, е като дам личен пример. Затова отидох лично да се изследвам за съвместимост с нея, но резултатите още не са излезли”, разказа той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !