Ники Илиев с полезна инициатива

Режисьорът Ники Илиев ще подаде ръка на нуждаещите се...

Брад и Джен планират тайна сватба?

След като преди няколко месеца тръгнаха слухове, че...

По 350 лв на човек прибира Ани Цолова за еднодневно обучение по публична реч

отпечатай новината

28.02.2020 11:53 | Видян 287 пъти

По 350 лв на човек прибира Ани Цолова за еднодневно обучение по публична реч

По 350 лева на човек прибира Ани Цолова за еднодневно обучение по публична реч.

То се провежда от нейната фирма "Говори, за да те видят", която стартира след като бе отстранена от Нова телевизия. В момента Цолова шумно рекламира в социалните мрежи две предстоящи дати за семинари - 21 март и 4 април.

Оказа се, че в рамките на 10-часовото обучение, в което влизат няколко почивки, мераклиите да установят тънкостите в професията от журналистката трябва да заплатят 350 лева с ДДС, а ако се възползват от ранното записване, таксата пада на 290 лева.

За да хванат намалението обаче, трябва да преведат парите до 28 февруари по банковата сметка на бившата водеща. Какво влиза в цената, равняваща се на семестриална такса за обучение по журналистика във всеки български университет. Организаторката твърди, че освен обучението, наситено с много аудио-визуални примери, тренинги и ситуационни игри, срещу 350 лева :учениците: й ще се ползват още с технически екип за заснемане на тренингите, кетъринг - обяд и кафе паузи, учебни материали.

Събитията си Цолова не провежда в свое помещение, а в известен конферентен център в София. Ценоте бившата телевизионерка не обявява, а споделя на заинтересованите само на лично съобщение. Очевидно обаче новият й бизнес се радва на интерес. "Повече от половината от местата за обучение са заети. Само за ден. Благодаря за доверието!", хвали се Цолова във Фейсбук.

Наскоро тя сподели, че няма никакво намерение да се завръща в ефира и е напълно доволна от парите, които печели. Освен това призна, че с бившия й екранен партньор Виктор Николаев са преустановили отношенията си и вече не общуват, пише Ретро.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !