Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джиджи Хадид: Казваха ми, че нямам тялото на модел

отпечатай новината

01.03.2020 08:20 | Видян 3222 пъти

Джиджи Хадид: Казваха ми, че нямам тялото на модел

Джиджи Хадид е едно от най-известните имена в модния бизнес. 24-годишната звезда започва своето приключение на модния подиум през 2015 година в шоуто на Жан-Пол Готие в Париж. Оттогава тя е постоянен участник в Седмицата на модата във всички известни градове. Освен това, Хадид е част и от УНИЦЕФ, с която успява да посети страни като Бангладеш и Сенегал, за да се запознае с проблемите там.

Сега супермоделът застава на корицата на списание i-D и говори открито за първите си стъпки в индустрията, как се справя със славата и какви са плановете ѝ за бъдещето. Хадид е във връзка с изпълнителя Зейн Малик, с когото се разделят и събират на няколко пъти през последните години. Доказателство, че връзката им все още е жива, беше снимка на Зейн, която Джиджи публикува навръх Свети Валентин.

„Не знам дали винаги ще бъда модел. Мисля, че един ден ще искам да създам семейство“, казва тя пред изданието.

Въпреки тези планове, засега Хадид не смята да слиза от модния подиум. Тя признава, че обича креативната страна на този бизнес и се наслаждава на дизайнерите, които имат нестандартно виждане за нещата. В момента Джиджи е един от най-търсените модели, но в началото на кариерата ѝ всичко е било съвсем различно.

Когато Жан-Пол Готие я кани на модното шоу в Париж, Хадид тепърва започва своята кариера. Признава, че тогава все още е имала мускули от тренировките по волейбол. В модната индустрия обаче това не се е харесало, предава Tialoto.bg.

„Обичах тялото си. Знаех колко много съм работила, за да постигна тези мускули и да се оформя по този начин – сега ми липсва. По онова време имаше хора, които ме критикуваха и ми казваха, че нямам тялото за подиум“, казва Хадид пред списанието.

Тя допълва, че повечето дизайнери са се опитвали да покрият тялото ѝ, но Готие е бил напълно различен. „Той успя да ми въздейства позитивно, тъй като ме показа в собствената ми светлина“.

Освен Готие, голямо влияние върху кариерата на Хадид оказва майка ѝ. Супермоделът споделя, че Йоланда Хадид винаги я е подкрепяла и я е насърчавала да бъде себе си. „Тя ми казваше да изразявам себе си по всеки един начин – чрез готвене, рисуване, шиене или пък снимане“.

Постепенно обаче Джиджи разбира, че подиумът е нейното място и започва да си пробива път в модната индустрия. Модната редакторка Карин Ройтфелд, основателят и главният редактор на V Magazine, дизайнерът Томи Хилфигър са хората, които подават ръка на Хадид.

„Да вложат такова огромно доверие в един човек – това ми даде нужната самоувереност“.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !