Можеш без всеки, който може без теб:...

Можеш без всеки, който може без теб! М.Авелок

Флорентинска Коледа: Фото на деня

Флорентинска Коледа: Фото на деня

Излезе златната книга на готварството

отпечатай новината

10.03.2020 14:29 | Видян 1195 пъти

Излезе златната книга на готварството

„Златна книга на готварството“ (изд. „Книгомания“) е единствен по рода си на книжния пазар луксозен кулинарен сборник, съдържащ над 280 страхотни рецепти от цял свят. Обемният том от 700 страници е красиво подаръчно издание с твърди корици, с обложка със златно фолио и златна порезка на страниците и с богат снимков материал към рецептите. Авторският колектив, с цялата любов към кулинарното изкуство, но и с разбирането, че живеем в забързан свят и рядко имаме повече от час за готвене след работа, са подходили по оригинален и иновативен начин, прибавяйки щипка новаторство към всички класически гозби, за които бихте могли да се сетите!

Резултатът е интересен подбор от рецепти, някои от които съвсем нови, базирани или просто вдъхновени от класическите образци. Богатата колекция, селектирана от близко и далеч, включва целия диапазон – от супи, през салати и основни местни ястия, паста, десерти и дребни сладки. Всяка рецепта е придружена с впечатляваща фотография, която ще ви ориентира как точно изглежда готовото ястие.

За гарантиран резултат при всяко приготвяне има осигурени 60 „кулинарни урока“ – инструкции стъпка по стъпка, които показват как да приложите основни готварски техники, а също и за какво да бъдете особено внимателни при приготвянето на някои от по-предизвикателните деликатеси. Научете как да впечатлите всички с „Том Ка Гай“ или „Том Йам Кунг“ (тайландски супи с месо и скариди) или заложете на нещо традиционно, но с нов прочит като спагети с морски дарове. Гарнитурата може да е класическо картофено пюре по ливански, зеленчуци на грил или нестандартна – азиатското „кимчи“ например.

А десертите варират от „отличници“ в жанра като боровинков пай, през джинджифилови сладки, за да се стигне до здравословните алтернативи с овесени ядки. „Златната книга за готварството“ е уникален гид, които ще ви поведе на едно неповторимо пътешествие през кулинарна вселена от вкусове, за които не сте и подозирали. Със своите над 280 рецепти, книгата е модерен и многообхватен том, който ще ви даде правилните и точни насоки как да приготвяте вкусна домашна храна у дома, в собствената си кухня. Включени са също и 50 урока стъпка по стъпка за важни техники, които е добре да умеем да прилагаме, докато готвим.

За любителите на изисканите десерти издателство „Книгомания“ предлага на пазара от същата поредица и „Златната книга на шоколада“. В нея ще откриете повече от 300 великолепни рецепти за шоколадови изкушения – бисквити, десертчета, сладкиши, кексчета, палачинки, изискани десерти, кремове, сладоледи, торти, бонбони, напитки и солени ястия с шоколад. Книгата е богат илюстрирана, което ви дава възможност да видите как изглежда вече готовото лакомство. Насладете се и на любопитни факти от историята на шоколада!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !