Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Меган Маркъл на курс по сладкарство

отпечатай новината

04.11.2019 14:17 | Видян 1388 пъти

Меган Маркъл на курс по сладкарство

Курс по готварство в Лондон се сдоби с необичаен посетител. Меган Маркъл се появи в новооткрита сладкарница в източната част на града, за да се запознае с жени в неравностойно положение, учещи се да приготвят различни сладкиши.

Преди да стане херцогиня, съпругата на принц Хари често споделяше в блога си с какво се храни, качваше и рецепти за здравословни десерти.

Маркъл разгледа какъв асортимент предлага сладкарницата и участва в украсяването на една от тортите, направена по време на курса. Ето защо за нея бе първото парче.

„Хората не са машини, които можеш веднага да поправиш. Знам, че живеем във времена, когато всичко трябва да се случва веднага и на момента. Но ние сме ранени същества, с едни и същи надежди, страхове и несигурности, които се нуждаят от лечение, а то отнема време, не се оправяш на мига. Няма как да те поправят на мига“. С тези думи Меган се обърна към жените.

По-късно в профила на херцозите на Съсекс в Instagram се появи видео от посещението на Маркъл. Под него много жени я поздравиха за работата ѝ.

„Продължавай да правиш това, което харесват и никога не се предавай, защото хората, които те обичат, са много повече“, написа нейна последователка под клипа.

Британски депутатки бранят Меган: Не я разкъсвайте!

Съвсем скоро Меган Маркъл ще остави ангажиментите си, за да излезе в 6-месечен отпуск.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !