Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Меган Маркъл: Арчи се опитва да ходи

отпечатай новината

11.03.2020 15:32 | Видян 1325 пъти

Меган Маркъл: Арчи се опитва да ходи

Синът на принц Хари и Меган Маркъл вече се опитва да ходи. Това разкри майка му по време на посещението си на гимназия в източен Лондон.

На 8 март херцогинята на Съсекс говори за правата на жените. След като 16-годишният Ейкър Окой не скри вълнението си и си позволи да я прегърне, тя забрави за формалностите около кралския протокол и сподели за личния си живот.

Докато отговаря на най-различни въпроси, отправени от подрастващите, една от учителките я попита как се чувства като майка. Тогава Маркъл разкри, че на Деня на жената малкият Арчи става точно на 10 месеца.

„Вече се опитва да ходи!“, посочва съпругата на принц Хари.

„Просто исках да я попитам за бебето“, коментира учителката пред британските медии. По думите ѝ, Маркъл е разказала, че бебето е променило живота ѝ и в момента той е всичко за нея.

Вчера Меган Маркъл се раздели официално със своите задължения. Тя и съпругът ѝ решиха да не вземат със себе си техния син, идвайки за последно като херцози на Съсекс.

Източник на „US Weekly“ разкрива, че кралица Елизабет Втора е била разочарована от това, че внукът ѝ не е довел момченцето, за да му се порадва.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !