Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Еванджелин Лили не желае да спазва социалната изолация

отпечатай новината

21.03.2020 09:55 | Видян 1118 пъти

Еванджелин Лили не желае да спазва социалната изолация

Еванджелин Лили продължава живота си с нормални темпове. Актрисата, станала известна със сериала „Изгубени“, реши, че социалната изолация не е за нея. Мярката беше наложена от много правителства в света, за да се спре разпространението на коронавируса. Лили обаче не смята, че ежедневието ѝ трябва да се промени.

В четвъртък звездата сподели снимка в Инстаграм и разкри, че току-що е оставила децата си на урок по гимнастика, а тя продължава с професионалните си задължения. Това предизвика вълна от негативни реакции срещу актрисата и тя беше принудена да обясни мнението си.

„Тези мерки, наложени в момента, са само заради един респираторен грип. Изнервящо е. Нека бъдем бдителни в момента. И любезни. Внимателно да следим нашите лидери и да се уверим, че не злоупотребяват с този момент, за да откраднат повече свободи и да вземат повече сила“, написа тя.  

Добави, че в момента живее с баща си, който е диагностициран с четвърти стадий на левкемия. „В момента мисля по различен начин от обществото. Имам две деца. Някои хора ценят повече живота си, отколкото свободата, а при други е обратното“.

Съобщението на Лили идва само няколко часа след като колегата ѝ от „Изгубени“ – Даниел Дей Ким, обяви, че е с положителна проба за коронавирус. Той добави, че в момента се чувства добре и иска да вдъхне кураж и надежда на всеки, който се бори със заболяването.

Еванджелин Лили обаче не е единствената, която получава критики за позицията си относно социалната изолация и COVID-19. Преди няколко дни Ванеса Хъджинс обяви, че „хората ще умрат от този вирус, но това е животът“. След това звездата трябваше да се извини за думите си и обяви, че са били извадени от контекста.

Източник: tialoto
Снимка: Getty

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !