Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Брандън Максуел създава рокли за булките, чиито сватби са били отменени заради коронавируса

отпечатай новината

26.03.2020 10:35 | Видян 1111 пъти

Брандън Максуел създава рокли за булките, чиито сватби са били отменени заради коронавируса

Модната индустрия продължава да подкрепя борбата с коронавируса. Награждаваният моден дизайнер Брандън Максуел, както повечето модни дизайнери сега, се е заел с помощта на екипа си да шие предпазни маски и ръкавици за медиците и хората в нужда. Същевременно е решил и да създава напълно безплатни рокли за булките, които не могат да празнуват сватбата […]

Модната индустрия продължава да подкрепя борбата с коронавируса.

Награждаваният моден дизайнер Брандън Максуел, както повечето модни дизайнери сега, се е заел с помощта на екипа си да шие предпазни маски и ръкавици за медиците и хората в нужда. Същевременно е решил и да създава напълно безплатни рокли за булките, които не могат да празнуват сватбата си, заради COVID-19.

“Като марка, която е имала късмета да играе поне малка част от специалния ден на много жени, осъзнаваме, че кризата сега може да е афектирала повечето от вас”, сподели Максуел. “В такива тъмни времена трябва да търсим светлината и затова смятам, че трябва да се фокусираме върху бъдещите позитивни събития.”

Брандън заема ролята на жури в модното предаване “Project Runway” и е дизайнерът, който създаде миналогодишния тоалет на Лейди Гага за Мет галата.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !