Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Арестуваха скандална ММА звезда

отпечатай новината

27.03.2020 12:30 | Видян 601 пъти

Арестуваха скандална ММА звезда

Шампионът в полутежка категория на UFC Джон Джоунс бе арестуван и вероятно ще отиде в затвора.

32-годишният скандален ас, който има своята история на проблеми със закона, този път бе задържан на паркинг в Албакърки, Ню Мексико след полунощ в автомобила му.

Полицията е извикана, след като колата се е движила по странна траектория, преди да стигне до паркинга край заведение за бързо хранене. След това от нея са чути изстрели.

Униформените арестували Джоунс, който е бил въоръжен с пистолет Glock 44 и немалък запас от амуниции за него.

На седалката до него е открита бутилка с текила, наполовина празна. При обиска на автомобила са намерени и марихуана, и хладно оръжие. Доказано е при тест, че боецът е употребил алкохол и наркотици, преди да седне зад волана (или по време на шофирането).

Звездата от ММА е открил стрелба през прозореца на автомобила, като полицаите не са намерили никакви свидетели и не е ясно по кого всъщност е стрелял Джоунс. Вероятно - просто напосоки.

Обвиненията ще са твърде тежки, за да не иде този път в затвора шампионът, който има рекордните 15 защити на титлата си в октагона на UFC.

Джоунс е считан за един от най-великите ММА бойци на новия век, като проблемите му винаги са идвали не в клетката, а извън спортните зали.

През 2015-а той се отърва с условна присъда след побой, арестуван е преди и за шофиране в нетрезво състояние.

Преди 3 дни той публикува в Туитър профила си обръщение, в което призоваваше "да останем вкъщи, да спасим животи - колко сложно може да е това за човечеството?". Оказва се, че за него е твърде сложно, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !