Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Дженифър Гарнър изолирана с 3 деца: Гордея се с тях!

отпечатай новината

30.03.2020 09:18 | Видян 1381 пъти

 Дженифър Гарнър изолирана с 3 деца: Гордея се с тях!

„Гордея се с децата си!“. Това заяви Дженифър Гарнър по повод социалната изолация заради коронавируса. Актрисата участва в конферентен видеоразговор с Джими Фалън, пред когото разказа лесно ли се оправя с малчуганите по време на извънредно положение.

„Мисля, че децата ми са на перфектната възраст. Те са достатъчно големи, за да разберат ситуацията и да говорят за коронавируса“, обясни тя.

По думите на звездата, всички ние сме създадени да преминаваме през различни изпитания и предизвикателства, а COVID-19 е поредното, с което ще се справим.

Гарнър посочи още, че се радва, че трите ѝ деца имат онлайн уроци, а след тях тя винаги има с какво да ги занимава.

„Нямам от какво да се оплача или да се притеснявам“, каза още тя и уточни, че щом има покрив над главата си и храна, не ѝ трябва друго. Бившата съпруга на Бен Афлек обясни, че поддържа връзка с него и други членове на семейството чрез различни приложения.

Дженифър, която винаги е съчетавала работата с домашните задължения, коментира, че се чувства много добре по време на изолацията, защото може да прави неща, за които преди не ѝ е оставало време.

Гарнър посочи, че в момента мислите ѝ са към родителите ѝ – Патриша и Уилям, които като че ли все още не могат да разберат колко е важно да си останат вкъщи.

47-годишната актриса сподели в своя профил в Instagram, че глези Виолет (14 г.), Серафина (11 г.) и Самюъл с домашни печива. Тя също се включи в предизвикателството #IStayHomeFor, публикувайки забавно видео.
 
Източник: tialot
Снимка: BGNES

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !