Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Шоуто HITS ONLY с нова дата

отпечатай новината

30.03.2020 16:42 | Видян 810 пъти

Шоуто HITS ONLY с нова дата

Третото издание на станалата популярна у нас платформа HITS ONLY, която събира най-обичаните световни звезди на 80-те и 90-те на една сцена, ще  бъде отложено за следващата година. Зрелищното шоу с DJ BOBO, CC CATCH и ядрото на ACE OF BASE - JENNY BERGGREN, е сред многото, планирани за настоящия и следващия месец, засегнати от извънредната международна обстановка, породена от разпространението на коронавирус (COVID-19). В следствие на наложените ограничения в свободното придвижване на хора и стоки, възпиращи нормалното протичане на обявените концертни събития, организаторите от KEEN ACTS, радио ENERGY и мениджмънтът на музикалните звезди положиха съвместни усилия за намирането на оптимален възможен вариант.

Грандиозното парти, обещаващо на феновете ударна доза любими хитове, ще се състои в Арена Армеец на 17.04.2021. Настоящата безпрецедентна ситуация влияе изключително негативно на цялата индустрия, обвързана със събитията у нас, обхващаща организаторите на фестивали, концерти, изложения, конференции, спортни мероприятия и т.н., както и всички техни подизпълнители, занимаващи се с реализацията, и обвързани в договорни отношения на международно ниво. 

Обстановката е безпрецедентна също така за всички, които работят в сферата на събитията по целия свят, като се очаква тепърва да се изработи ясна методология за това как ще се синхронизират финансовите отношения между отделните страни по веригата – артисти, организатори на турнета, агенти, локални подизпълнители, туроператори, собственици на зали, компаниите, предлагащи билети, както и техните клиенти, закупили билети предварително.

Въпреки, че отлагането е по причина, независеща нито от Keen Acts и радио ENERGY, нито от артистите, нито от залата за събития, и се случва в близък до даденото шоу момент, при вече изплатени хонорари, наем на зала, самолетни билети, реклама, както и неочакваните допълнителни разходи, свързани с изместването и реорганизацията, ще се опитаме скоро да ви информираме относно варианти за връщане на пари от билети, ако в крайна сметка няма да имате възможност да присъствате на събитието.

Билетите за грандиозното шоу HITS ONLY ALL STARS, закупени до момента, важат за новата дата 17.04.2021 без необходимост от презаверяване.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !