СУ с нова магистратура за лайфстайл...

Софийският университет "Св. Климент Охридски"...

Давид Гета прави 2-ри концерт от...

Световно известният диджей ще върти класическите си...

Джино и Мегз се хванаха за гушите

отпечатай новината

31.03.2020 11:04 | Видян 638 пъти

Джино и Мегз се хванаха за гушите

Риалити героят Джино Бианкалана и дизайнерката Миглена Каканашева- Мегз се хванаха за гушите в социалните мрежи.

Повод за това се оказа новия бизнес на брчнетката- да изработва и продава защитни маски срещу COVID 19, предава Телегеаф.

 

Нерви

Продажбата на тези маски обаче вбеси Джино, който е на мнение, че Мегз се стреми да изкара пари чрез нещастието на хората. "Тази Сган продава маски, започващи от 5 лв. на брой. Не ви ли е срам? Не се наядохте! Вместо да помагате на хората в тези моменти, вие се чудите как да им вземете последните пари! Гладни мишки", не сдържа нервите си и напшиса гневен статус в социалните мрежи Бианкалана.

 

Мнение

Джино е на мнение, че в такъв момент трябва да се помага абсолютно безкористно на хора в нужда, както и на възрастните, а не да изкарват пари от мъката, която споходи народа. Думите бързо намериха привърженици, които се гневят на скандалната Мегз. "В предавания демонстрира колко е благородна, как помага на хората... Къде я сега? Защо е тръгнала да печели от нещастието и потребността на хората? Защо не дари сега маски на нуждаещите се, ами гледа да припечели още някой лев", гневят се още в интернет пространството.

Бяха дадени и примери с други дами, които започнаха да шият маски благотворително за баби, които едвам свързват двамата края. За момента обаче Мегз запази пълно мълчание срещу хейта на Бианкалана и онлайн потребителите, което е изключително изненадващо, имайки предвид скандалния си имидж.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !