Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Враждата между Тейлър Суифт, Кание и Ким продължава

отпечатай новината

31.03.2020 12:04 | Видян 988 пъти

Враждата между Тейлър Суифт, Кание и Ким продължава

През 2016 г. Кание Уест пусна песента „Famous“, в която не само казва, че прави секс с Тейлър Суифт, но и я нарича с обидни думи.

След като песента излезе, Кание и съпругата му Ким Кардашиян потвърдиха, че певицата е дала съгласието си за използването на името ѝ, докато самата Суифт отричаше думите им.

Тейлър многократно споделяше пред феновете си в социалните мрежи, че Кание й се обадил, за да ѝ сподели текста към песента, но все пак не е прочел цялото му съдържание. Ким Кардашиян отрече думите на Тейлър Суифт, като пусна аудио запис, на който тя дава разрешението си за целия текст.

Четири години по-късно анонимен източник качи видео, на което е заснет разговора на Кание с Тейлър по телефона. Във видеото се чува как Уест наистина разказва за идеята си, но пропуска скандалните чести от текста. Суифт дава съгласие, но само за определени реплики, като казва, че трябва да види целия текст, преди да даде официално зелена светлина за използването на името ѝ.

В резултат в социалните мрежи изригна вълна от коментари срещу Кание и Ким, чрез които ги обвиняват в манипулиране на аудио файлове.

Предстои да видим как ще се развие този нестихващ спор.

Източник: dariknews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !