Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Тейлър Суифт срещу Кание Уест – войната продължава

отпечатай новината

25.03.2020 17:26 | Видян 2548 пъти

Тейлър Суифт срещу Кание Уест – войната продължава

Примирието между Тейлър Суифт, Кание Уест и Ким Кардашян явно е било само привидно. Тримата започнаха вражда преди няколко години заради песента „Famous“, с която рапърът твърди, че именно той е направил 30-годишната си колежка известна. Той има предвид инцидента на наградите MTV, когато Суифт е само на 19 години и печели наградата за най-добро видео.

Тогава Кание излиза на сцената , взима микрофона от Тейлър и заявява, че наградата е незаслужена и тя трябва да отиде при Бионсе. Цялата публика освирка рапъра, но той не се извини. След шоуто Суифт призна, че е била шокирана от поведението му, а във филма си „Miss Americana“, излязъл тази година, тя заяви, че това е било едно от най-неприятните ѝ изживявания на сцена.

След като песента „Famous“ излиза наяве, Тейлър твърди, че никой не е искал разрешение от нея за включването на иметоѝ в сингъла. Единственото, за което рапърът е попитал колежката си, е да пусне песента в своя профил в Туитър, но тя е отказала. Суифт също така не е била уведомена за текста, в който се казва, че именно Кание е виновен за славата ѝ.

Месеци по-късно Ким Кардашян публикува запис от телефонен разговор между съпруга ѝ и Тейлър, в който двамата обсъждат песента. Там се чува, че 30-годишната изпълнителка казва, че няма нищо против тя да излезе наяве.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !