СУ с нова магистратура за лайфстайл...

Софийският университет "Св. Климент Охридски"...

Давид Гета прави 2-ри концерт от...

Световно известният диджей ще върти класическите си...

Евровизия подготвя специално студийно шоу за излъчване по телевизиите

отпечатай новината

01.04.2020 09:25 | Видян 198 пъти

Евровизия подготвя специално студийно шоу за излъчване по телевизиите

Евровизия 2020 все пак ще влезе в домовете на феновете тази година. Това обявиха от Европейският съюз за радио и телевизия, като съобщиха, че подготвят специално студийно шоу, което да се излъчи на 16 май от участващите телевизии. То няма да има състезателен характер и ще продължи около два часа.

Водещи на събитието ще бъдат Шантал Янзен, Едсилиа Ромбли и Ян Смит, които щяха да водят и гранде събитието  в Ротердам. Именно те ще бъдат позиционирани в студиото. В шоуто се очаква да се включат артисти, които е трябвало да се качат на сцената на Евровизия 2020, но и музиканти, които вече са спечелили симпатиите на феновете на песенния конкурс. От шоуто ще чуем, както песните, които трябваше да бъдат представени тази година, така и класики от минали години на състезанието. Участниците ще бъдат включвани от „мястото, на което се  намират в Европа“.

Шоуто ще носи името Europe Shine A Light, а от Европейският съюз за радио и телевизия насърчават всички медии, които е трябвало да се включат в Евровизия 2020 да го излъчат в знак на обединението на Стария континент . Някои от тях обаче вече обявиха независимото си програмиране за 16 май, което не включва въпросното шоу.

Преди дни съюзът оповести, че ще направи поредица от домашни концерти, като концепцията силно наподобява това, което обявиха, че ще се случи в средата на следващия месец. Участници от тази и миналата година ще пеят своите песни и други класики от дома си. Поредицата ще започне да се излъчва този петък. Дали компилация от нея ще бъде събрана за излъчването на 16-и май или предаването ще предполага правенето на нови записи или включвания на живо, все още не става ясно.

Източник: Monitor
Снимка: Eurovisionworld

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !