Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Меган планира рожденият ден на Арчи

отпечатай новината

01.04.2020 12:25 | Видян 1153 пъти

Меган планира рожденият ден на Арчи

Карантината има и хубава страна. Тя е най-подходящото време да се направят бъдещи планове. Именно така реши да направи и Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс се е замислила сериозно как тя и принц Хари ще отбележат първия рожден ден на малкия Арчи, който се роди на 6 май 2019 г.

Маркъл вярва, че пандемията скоро ще приключи и не губи надежда, че ще може да прелети с Арчи на гости на неговата прабаба, кралица Елизабет Втора във Великобритания.


Според „US Weekly“, херцогинята възнамерява да отбележи първия рожден ден на сина си с кралските му роднини. Очаква се това да стане в началото на май, като празникът може да бъде като пикник в Шотландското имение на кралица Елизабет Втора.

Източник подчертал пред изданието, че Меган и Хари са обсъдили тази възможност с кралицата и разбира се, че тя се развълнувала от такова предложение.
„Арчи обожава да е сред природата – и за него подобен празник би бил идеален“, добавил източникът пред „US Weekly“.

Но херцозите на Съсекс са решили да му организират още един празник. Те планират да отбележат деня на Арчи още веднъж в компанията на приятели и роднини от Северна Америка. В това число влиза и майката на Меган – Дория. Разбира се тези планове ще се реализират, само ако утихне пандемията от коронавируса.

В разгара ѝ стана ясно, че Меган е напуснала дома си във Ванкувър и е заминала за Лос Анджелис.
Те получиха и съобщение от Доналд Тръмп, който се обърна към тях в Twitter като заяви, че държавата не смята да се грижи финансово за тяхната безопасност.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !