Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Като две капки вода: ФИНАЛЪТ –...

Тази година NOVA и „Като две капки вода“ ще...

Големи изпитания ни чакат след 1 и 5 април - 2 г. блокаж: Силва Дончева

отпечатай новината

01.04.2020 15:17 | Видян 3705 пъти

Големи изпитания ни чакат след 1 и 5 април - 2 г. блокаж: Силва Дончева

Като първия човек, който още през декември предвиди, че след Черния лебед на 12 януари ни чакат доста трудни времена, имате ли нови предупреждения към хората?

Да, в годишната си прогноза предупредих, че ни чакат трудни, военни времена, като този период на блокирана активност, на рестрикции, на затваряне, включително на граници, под една или друга форма, може да продължи цели 2 години, някъде до края на 2021 г. Ще се види яснота след Царския съвпад на Сатурн и Юпитер на 21 декември 2020 г. Всичко е свързано с движението на Марс в Козирог. На 1 април, тази сряда, имаме съвпад със Сатурн. Напомням, че Черният лебед беше именно съвпад на Сатурн с Плутон, който имахме на 12 януари, когато научихме за първата жертва на коронавируса в Китай. Това не е нещо, което се минава леко. Трае от 33 до 38 години, както последния такъв период от 1982 г. до началото на тази. После на 5 април имаме Плутон с Юпитер, което потиска дейности като образованието, транспорта, туризма. Съвпадите със спирачки следват на 30 юни и 14 ноември. За някои държави като САЩ, които са под влиянието на Меркурий - планетата на пътешествията, комуникациите, медиите, това не е добро време и мисля, че там още не са си дали пълна сметка какво им се случва. За ЕС също не е лек период. Очаквам да се влезе в друг режим. Ще има яко преструктуриране. Овните, чийто знак в момента е активен, ще бъдат най-потърпевши.

Значи надеждата ни е в Царския съвпад преди Коледа, какво да очакваме от него?

Нека да бъдем наясно, че датите са условни, защото става въпрос за процеси и се брои времето около тях - преди и след. Такъв съвпад маха старото и дава път на новото. Ще намерим спасение във високите технологии, които са подвластни на Водолея, в който влизаме, но не сме наясно дали това ще бъде истинско спасение. Говорим за нов 20-годишен период.

Преди това обаче май ще има бурна есен?

Ретроградният Марс в опозиция на Слънцето носи конфликти, атентати, военни действия. Той рути, разгаря тлеещи огнища. Почва се с Марс в Овен на 10 септември и кулминация на 14 септември, следвани от новолуние на 16 септември и дълъг опасен период после. Особено внимание трябва към старите, неразрешени конфликти, както казах, защото имаме последващи квадратури на Марс със Сатурн, Юпитер и Плутон. Говорим за локални конфликти, които могат да станат глобални. И на 14 ноември Юпитер се сблъсква с Плутон. Както обърнахте внимание, живеем във време, което поставя начало едновременно на 2-годишен, на 12-годишен, на 20-годишен и на над 33-годишен период. Може би така е най-добре да обясним сътресенията.

Дори премиери като италианския и испанския предупредиха, че ЕС така повече не може да продължава, каква е звездната перспектива по тази твърде важна за нас тема?

 

ЕС върви към 3 скорости (б.р. Конте и Санчес говорят за разделение по оста север - юг, които не си помагат по коронавируса и финансовите сътресения, което се добавя към досегашното разделение на страни в Еврозоната и останалите). Страхувам се от разчупване, ако няма нов договор. Астрологично погледнато, Англия се измъкна точно навреме и няма да носи отговорност в такива сложни времена, под крилото на Черния лебед на планетите от януари.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !