Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Принц Хари изпълни мечтата на принцеса Даяна с помощта на Меган

отпечатай новината

02.04.2020 15:58 | Видян 2227 пъти

Принц Хари изпълни мечтата на принцеса Даяна с помощта на Меган

В разгара на пандемията от коронавирус, принц Хари и Меган Маркъл отпътуваха за Калифорния да си търсят дом. Според „The Daily Mail“ принц Хари е изпълнил последното желание на принцеса Даяна. Някога майка му е искала да живее в Калифорния, твърди изданието. Именно с Меган той успява да осъществи тази нейна идея. Херцозите на Съсекс са харесали имение за 20 милиона долара в Малибу.

Именно в този район Даяна е планирала да се премести да живее със своя любим тогава Доди ал Файед. По този начин тя искаше да се скрие от досадното внимание на британската преса и да намери спокойствие далеч от кралското семейство. Изглежда, че синът на Даяна има всички шансове да изпълни едно от последните желания на майка си. И разбира се, в този случай неговият верен помощник е Меган Маркъл, с чиято лека ръка, според слуховете, се е случил „Мегзит“, отбелязва още изданието.

Имението, което са харесали е в тоскански вид и разполага с басейн, тенискорт и студио за танци. Къщата е с осем спални и шест бани. А съсед ще им е холивудската звезда Мел Гибсън. Съобщава се, че докато решат дали да го купят принц Хари и Меган Маркъл обмислят да наемат това имение, което ще им струва 26 000 долара на месец.

Изданието цитира и думите на бившия кралски иконом Пол Бърел, който през 2007 г. каза, че принцеса Даяна планира да се премести в къщата на Малибу: „Тя каза, че това ще бъде нов живот, където няма съд, няма класова система, няма елит“. Сега, след повече от 20 години, планът ѝ се изпълнява от най-малкия ѝ син.

Насред глобалната карантина принц Хари и Меган Маркъл заедно с 10-месечния си син Арчи напуснаха Ванкувър и се преместиха на „усамотено място“ в Лос Анджелис, което „не рискуват да напуснат заради пандемията на коронавирус“.

Меган Маркъл намери първата си работа след раздялата с кралските задължения: както беше съобщено по-рано, тя сключи сделка с Disney. Херцогинята ще озвучава документалния филм „Elephant“, който ще се излъчва по новата платформа Disney+ в началото на април.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !