Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лизо с благотворителен обяд за медицинските работници, борещи се с COVID-19

отпечатай новината

02.04.2020 16:13 | Видян 583 пъти

Лизо с благотворителен обяд за медицинските работници, борещи се с COVID-19

Изпълнителката, набрала огромна популярност само за една година, се включи към голямата група известни личности, които даряват по време на пандемията от коронавирус. Тя обаче реши да помогне по различен начин и осигури обяд на медицински работници в спешно отделение, борещи се с COVID-19.

Звездата се увери, че всеки един екип на първа линия има достатъчно храна, за да зареди батериите и да продължи борбата. Лизо обяви дарението си с клип в социалните мрежи, където показа как медиците получават своя обяд. „Поздравления за нашите герои“, написа тя под видеото и добави линк към дарителска сметка.

Болницата „Henry Ford“, която се намира в Детройт – родния град на изпълнителката, ѝ благодари чрез профила си в Туитър. „Изненада! Лизо осигури на спешните екипи в болницата обяд и ги подкрепи със съобщение в социалните мрежи. Лизо, от цялото си сърце ти благодарим затова, че направи деня ни по-хубав с това дарение!“.

Звездата благодари на всички медицински работници, които неспирно се борят с коронавируса и се опитват да спасят колкото се може повече животи. „Благодаря ви, че сте героите в тази история и ние оставаме вкъщи, молим се и ви мислим всеки ден. Бог да ви благослови“, казва Лизо в съобщението си.

По време на пандемията от COVID-19 Лизо се опитва всячески да помогне и на феновете си, които в момента са вкъщи. Тя води класове по медитация в социалните мрежи, за да успокои тези, които са стресирани в тази трудна ситуация.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !