Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

И Семейство Симпсън искат Меган и Хари

отпечатай новината

02.04.2020 16:54 | Видян 1268 пъти

 И Семейство Симпсън искат Меган и Хари

От днес окончателно Меган и Хари не са част от кралското семейство. Двамата приключиха задълженията си към двореца на 31 март и се завърнаха в Америка, където ще живеят. Според медиите отвъд океана, двойката вече си е намерила жилище в Лос Анджелис и съвсем скоро ще се премести там заедно със сина си Арчи.

Тъй като вече не се подвизават като кралски особи, Меган и Хари ще трябва сами да изкарват парите си. Маркъл намери бързо път обратно към актьорската си кариера и подписа договор с Disney за озвучаване на филма „Elephant“. Той трябва да излезе на 3 април и ще бъде достъпен в новата платформа Disney+.

Предложенията към двойката обаче не спират да валят и много от тях са свързани с малкия и големия екран. Една от тях идва от продуцентите на „Семейство Симпсън“, които искат Меган и Хари да озвучават собствени персонажи. Ал Джийн, който е един от сценаристите на анимацията, казва пред списание „Radio Times“, че офертата е сложена на масата.

„Говорили сме за Хари и Меган. Чувам, че тя иска да се занимава с озвучаване. Ако четат това, може да ни се обадят“, предлага Джийн.

„Семейство Симпсън“ в момента се предлага в Disney+, които са много близки с Маркъл. Именно изпълнителният директор на анимационния гигант Боб Игър беше човекът, който говореше с принц Хари по време на премиерата на „Цар Лъв“.

Тогава се появиха записи, в които внукът на кралица Елизабет II предлага съпругата му да се занимава с озвучаване.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !