Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Любо Киров с нов сингъл за промяната по време на криза

отпечатай новината

03.04.2020 15:19 | Видян 783 пъти

Любо Киров с нов сингъл за промяната по време на криза

Изпълнителят пусна видео на песента „Само ти“ в условията на изолация

Любо Киров хвърля поглед напред към по-добрите дни с позитивен сингъл, придружен с цветно лирик видео. Песента му „Само ти“ е част от най-продавания български албум за 2018 г. – „Както преди“ и е петият сингъл, който излиза от него.

Автор на текста към песента е Любо Киров, по музиката работи Живко Петров, а аранжиментът е дело на тях двамата и Ангел Дюлгеров. Интересното видео Любо възлага в ръцете на режисьора Иван Краев. Историята в него преминава през анимация, като главният акцент е текстът, който ни кара да повярваме, че промяната зависи единствено от нас. Любо не крие, че звученето на „Само ти“ е силно повлияно от неговия вкус за музика и артисти като Принс.

 „Подарявам ви музика, това мога да направя сега. Винаги има начин! С това парче искам да кажа, че всеки има възможност да се промени, но е много важно, ако искаш да променяш света да започнеш първо от себе си.“, споделя Любо Киров.

Премиерата на „Само ти“ беше вчера на 02.04 (четвъртък) в 23:00 ч. Парчето е налично във всички музикални стрийминг платформи – Apple Music, Tidal,Deezer, A1 Xplore Music и др.

 

Гледайте видеото към „Само ти“ в официалния YouTube канал на Любо Киров ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !