Започва фестивалът в Сан Ремо

Днес започва 71-ият фестивал на италианската песен...

Чуждестранна инвазия в MasterChef

Чужденци, влюбени в България, ще се опитат да си извоюват...

Рийз Уидърспун дарява рокли на учителки

отпечатай новината

06.04.2020 11:42 | Видян 261 пъти

Рийз Уидърспун дарява рокли на учителки

Коронавирусът успя да затвори света за неопределено време. Ресторанти, кина, театри, дискотеки и барове спряха своята дейност, което сериозно се отразява на приходите и заплатите на техните служители. Училищата и детските градини също изпратиха децата у дома, а обучението започна да се провежда онлайн.

Учителите трябваше да намерят нови и интересни подходи, с които да занимават своите ученици и да им приковат вниманието към урока дори и от разстояние. Със сигурност това не е лесна задача, тъй като прекият контакт е от изключителна важност за успеха, но учителите успяват да се справят и с това предизвикателство.

Затова Рийз Уидърспун иска да им благодари и да ги зарадва по време на пандемията. Актрисата обяви, че ще подари рокли от модната си линия Draper James на учителките, които правят всичко възможно децата в Америка да останат в крак с уроците. Звездата започна инициативата „Draper James❤️Teachers“, за да повдигне духа на просветителите в това трудно време.

„През последните седмици видях колко добро може да е човечеството. Аз съм оптимист и затова винаги се опитвам да погледна нещата от светлата им страна. Обучението на нашите деца не е лесна задача, затова искам да благодаря на нашите учители и да ги зарадвам“, казва Уидърспун в официално изявление.

Освен че някои ще получат безплатни рокли, модната марка на актрисата също така предлага и 25% отстъпка за всички учители до 5 май. Тогава в САЩ се чества „Денят на учителя“. Всеки, който иска да се запише за подарък, трябва да попълни формуляр, с който да удостовери своята идентичност.

Рийз Уидърспун приканва своите последователи да информират учителите си, независимо дали са настоящи или бивши, за тази оферта и да им повдигне настроението.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!!!

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !