Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сузанита в комуна, лекува наркозависимост

отпечатай новината

07.04.2020 12:48 | Видян 2301 пъти

 Сузанита в комуна, лекува наркозависимост

Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад - певицата Сузанита, е постъпила в клиника за наркозависими.

Това разкри младото момиче в социалните мрежи, описвайки до най-малка подробност тежката си съдба - имала е паник-атаки, сънни парализи и нервни кризи. В пристъп дори е посегнала на роднини.

Доза

“Преминах през адски труден период в рамките на 5 месеца. Взимах наркотици, барбитурати и какви ли не материали, в които исках да излея утехата си. Чувствах се щастлива... Представяте ли си щастие, благодарение на няк’ва шибана доза? Илюзия, дами и господа. Бях усмихната, щастлива и си мислех, че ще реша проблемите си, като се надрусам. Но уви! Стигнах до крайности... Да посегна на хора, които са ме изгледали... На хора, на които дължа живота си... Да изпочупя всичко наоколо.

Отключиха ми се паник-атаки, сънни парализи, не знаех в кои по-точно измерения се намирам и да забравя любовта и личността си... Загубих паметта си изцяло, лежах безпомощна и безсилна на леглото и не исках нищо от живота, а и не знаех какво ще правя с него и сега съм в клиника за зависими. Системи, хапчета, психолози и психиатри ме поддържат жива, нямах чувства, на моменти даже и не дишах. Искам да се излекувам напълно, защото до нищо хубаво не ме доведоха.

Бях полужива, едва дишах и не допусках никого до себе си. Изпадах в неадекватни ситуации, паник-атаки, нервни кризи, ако нямах дозата си. Не слушах никого, мислех, че те ми говорят простотии, а чак сега, когато поредната система се влива в натровения ми организъм, осъзнавам, че за добро са ми говорили, а в семейството ми никога не са ми мислили лошото", пише Сузанита в Инстаграм, цитирана от Трафик Нюз. Съобщението буквално остави меломаните без думи. Певицата пък обяви, че ще отсъства временно от мрежата.

Източник: Телеграф


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !