Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Наум Шопов показа порасналата Амая

отпечатай новината

07.04.2020 13:30 | Видян 1841 пъти

Наум Шопов показа порасналата Амая

„Четиримесечна любов“. Това написа Наум Шопов-младши, публикувайки снимка с порасналата си дъщеричка Амая. Актьорът разкри, че обожава да я наблюдава как преоткрива света.

„Малко неща са по-интересни от това да наблюдаваш как малкият ти човек усвоява нови умения и се учи на нови неща. Вчера отключи нова зона от картата и вече се обръща по корем сама“, сподели звездата от „Откраднат живот“.

Откакто страната ни е в извънредно положение заради коронавируса, Шопов и годеницата му Теа Минкова публикуват полезни съвети за справяне с изолацията в канала си в YouTube. Като лекар, той събра във видео отговорите на най-често задаваните въпроси, свързани с новото заболяване и призова последователите си да си останат вкъщи.  

„Свободното време ми позволява да видя много от нещата, които повечето бащи изпускат, за което съм изключително благодарен. Сигурен съм, че въпреки неприятната ситуация в която сме всички в момента, ако се огледаме ще осъзнаем за колко много неща имаме да благодарим всъщност“, коментира актьорът в социалните мрежи.

За да поддържа формата си докато фитнес залите са затворени, Наум е успял да оборудва гараж, предоставен му от неговите съседи.

„Осъзнавам, че звучи като прищявка, но от 8 години тренирам много активно и да не спортувам няколко месеца за мен по-скоро е психическо натоварване, отколкото физическо“, обяснява той.

Източник: Tialoto.bg
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !