Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Божинов отчаяно опитва да си върне Биляна

отпечатай новината

07.04.2020 15:19 | Видян 1491 пъти

Божинов отчаяно опитва да си върне Биляна

Опит да се събере с бившата си приятелка прави Валери Божинов. Бившият национал иска да си върне сръбската бръмчалка Биляна Дол, която му би шута в края на миналата година.

Месеци преди това тя хвана на калъп Божинов. Но все пак му даде втори шанс, който бившият на Николета и Алисия профука. Сега, в дните на изолация Валери прави равносметка на живота си. Той има време да размишлява върху постигнатото и пропуснатото. Божинов съзнава, че Биляна е голямата му любов и разбира какво е изгубил. Биляна Дол уравновесена, амбициозна и знае какво иска, тя е отдадена на мъжа до нея. Заради Божинов Биляна заряза родния си Белград и любимата си Швейцария и заживя с него във Враца.

Божинов още има чувства към Дол. 

Футболистът иска да получи последен шанс от едрогърдата красавица. Няколко пъти се опитва да осъществи контакт и признава грешките си. Обещава, че повече няма да кривне от правия път. Мъжемелачката обаче не отразява съобщенията на Божиго, но  футболистът е повече от настоятелен. Той прави всичко възможно Биляна да го забележи отново.

Освен телефонните обаждания и съобщения Валери редовно харесва снимките на сексапилната мадама. Понякога пише коментари под фотосите й,  на които Биляна отново не отговаря.  След Валери сръбкинята няма връзка.  От няколко седмици Дол се е изолирала в дома си в Белград ,където стриктно спазва карантината, пише „България Днес”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !