Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Антония Петрова пусна непоказвани снимки от Дубай

отпечатай новината

07.04.2020 16:07 | Видян 1845 пъти

Антония Петрова пусна непоказвани снимки от Дубай

Антония Петрова пусна непоказвани снимки от Дубай, предава Dir.bg. Времето, прекарано между четири стени, може да накара човек да оцени дори и най-малките неща, на които не е обръщал особено внимание в ежедневието си. Въпреки че нашият дом е нашата крепост, дългият престой в него кара много хора да гледат назад към миналото с носталгия, връщайки се към приятните спомени, когато свободно са прекрачвали прага на къщата си и без проблем са обикаляли света.

Така например Антония Петрова реши да си припомни горещите дни, които неотдавна прекара със семейството си в Арабските емирства. По случай рождения ден на сина ѝ Благовест, който беше през януари т.г., Мис България 2009 и съпругът ѝ Ивайло Батинков заминаха заедно с наследника си за Дубай и Абу Даби.

Тогава в екзотичните дестинации те прекараха 2 прекрасни седмици, които разделиха по равно между двата града. Там се отдадоха на незабравими преживявания, а сред посетените от тях места бяха и два от най-интересните увеселителни парка на планетата, а именно "Worner Brothers Abu Dhabi" и "Ferrari World Abu Dhabi". В тях малкият Бест, както го наричат родителите му, имаше възможността да срещне любимите на редица поколения анимационни герои Том и Джери, Фред Флинстоун и Барни Ръбъл и др., както и да застане зад волана на червено ферари.

Сега блондинката, която доскоро използваше официалната си Инстаграм страница, за да качва снимки на кулинарните изкушения, приготвени от мъжа ѝ, започна да споделя с последователите си непоказвани кадри от последната фамилна ваканция.

"Приятели, както знаете, ние семейство Батинкови обожаваме да пътуваме! И по работа, и за удоволствие, като държим винаги сме тримата с Бест Батинков! Учим сина си, че може да отиде навсякъде и да постигне всичко, което иска, показваме му света през нашите очи! Поради това, във време на социална изолация, имаме нужда от хубави спомени от приятни преживявания! Ето защо споделяме с вас снимки от последното ни пътуване до Дубай, от което се завърнахме само 2 седмици преди началото на карантината! Поради натовареното ни ежедневие с грижите за едногодишния ни син и работния ни процес в семейната компания, нямах възможност да публикувам тези снимки, но както всички, така и ние сега имаме една идея по-свободно време! Така че, ето, поздрав за всички, които не само обичат да пътуват, а пътешествията са начинът им на живот, като на нас! С пожелание скоро да се завърнем към това ежедневие!", гласи посланието към изображенията.

Фотографиите, зарадвали почитателите на Антония, разкриват на зрителя една малка част от щастливите мигове, които тримата са споделили в страната, разположена в Югозападна Азия.

 ВИЖТЕ СНИМКИТЕ ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !