Бившата на Доган продава къща -...

Бившата дългогодишна приятелка на Ахмед Доган Алтен...

Защо се скараха Кейт и Меган

Дворецът Кенсингтън предприе крайно необичайната стъпка...

DC Super Hero Girls спасяват света по Cartoon Network

отпечатай новината

09.04.2020 10:53 | Видян 116 пъти

DC Super Hero Girls спасяват света по Cartoon Network

Както всички тийнейджъри, героините от DCSHG имат любовни проблеми и такива с връстниците си. Израстването обаче е специално предизвикателство за тях, защото след часовете и домашните те се изправят срещу злодеите и помагат на жителите на Метрополис.

Новите епизоди от поредицата „DC Super Hero Girls“ започват от 13 април по Cartoon Network. Героините знаят, че приятелството е истинската суперсила. Освен всичките си свръхестествени способности, имат нещо много важно - те са хармонична комбинация от приятели-тийнейджъри. Именно тяхната солидарност и сътрудничество могат да спасят града от злото! Какво ли ги очаква Уондър Уомън, Супергърл, Бъмбълбий, Батгърл, Затана и Джесика Круз този път? В новите епизоди на поредицата, на които продуцент е Лорън Фауст (също част от екипа на „Реактивните момичета“), главните герои ще работят върху подобряването на суперсилите си. Естествено, това няма да е най-лесната задача.

Така е най-вече, защото съчетаването на задълженията на супергероите с трудностите, свързани с учението в гимназията, причинява много проблеми. В  новите епизоди Супергърл ще бъде погрешно обвинена за извършване на престъпления, поради което ще бъде изключена от училище, а популярността й сред съучениците ще започне да спада. Джесика и Пойзън Айви, от друга страна, ще се обединяват в протест срещу отсичането на 300-годишен дъб, на чието място се планира изграждането на нов имот. Но дали ще спасят вълшебното дърво? И какво ще стане с всичките ни любими героини? Новите епизоди на „DC Super Hero Girls“ могат да се гледат от 13 април – всеки делник от 18.15ч. по Cartoon Network.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !